ZORG

VERNIEUWEND

DE NIEUWE LANGDURIGE ZORG IMPLEMENTATIE


INSPELEN OP DE ZORG- VRAAG IN THUISSITUATIE


SAMEN WERKING MET U DE KLANT

ZORGT

Deze website is gemaakt met Serif WebPlus.

 Door: Stichting Complexe Zorg Phoenix. ©2015-2016

Visie en missie


De zorg veranderd snel, de bevolking groeit, verouderd en de kostenpost en voor de zorg stijgen enorm.


Per 2015 is de zorg in Nederland sterk veranderd. Er wordt niet alleen meer en meer een beroep gedaan op zorgtaken vanuit de omgeving, ook blijven mensen langer in hun thuisomgeving. Ook zij die eigenlijk een indicatie voor

verblijf hebben.


Met de juiste zorg en mentaliteit van zowel de zorgvrager als de directe omgeving is veel mogelijk. Zeker ook als de aanvullende zorginstantie meedenkt I wat haalbaar is.


Er wordt in snel veranderende tijden om kracht (zwaan die opkomt uit het water),  samenwerking    

(mens en dier) en ten slotte de liefde en zorg die geboden wordt (vader die liefdevol baby vasthoud en beide een vorm van geluk en geborgenheid uitstralen).


De kracht en strijdbaarheid in een veranderend zorgaanbod en zorgbehoefte.


Gecombineerd met het samen realiseren en weten dat we met wederzijds vertrouwen alles aankunnen.

Helpen komt van twee kanten met beide hun

mogelijkheden en beperkingen. Weten wat je van elkaar mag verwachten , met tevens begrip voor. Dit is zoals wij in de zorg staan.SCZP

De Stichting Complexe Zorg Phoenix is ontstaan uit een particulier initiatief van mensen die zelf zorg nodig hebben. Met de wijzigingen in de zorg met de nieuwe zorgwetten ingaand per 2015 werd de behoefte tot continuering en garandering van goede zorg omgezet in een stichting.

Phoenix Zorgt BV levert de zorg. Per eind maart zoeken wij collega’s die zorgverlener zijn en het team willen versterken. Het bijzondere concept wordt uitgerold zoals dat heet.