ZORG

VERNIEUWEND

DE NIEUWE LANGDURIGE ZORG IMPLEMENTATIE


INSPELEN OP DE ZORG- VRAAG IN THUISSITUATIE


SAMEN WERKING MET U DE KLANT

ZORGT

Deze website is gemaakt met Serif WebPlus.

 Door: Stichting Complexe Zorg Phoenix. ©2015-2016

Vaak hebben mensen die zorg nodig hebben,het gevoel de regie kwijt te zijn. Een hele logische gedachte. Eerst alles zelf kunnen en dan ineens ipv uit luxe uit noodzaak om een kopje koffie moeten vragen. Omdat het zelf doen moeilijker gaat. Of naar het toilet moeten, als kind werd je geholpen, maar als volwassene het niet mee kunnen is toch andere koek.

Moeilijk om mee om te gaan en dan ook nog moeten wachten op iemand die wel even komt vertellen hoe het nu voortaan moet gaan. Ergste is dat elke zorgverlener hier ook nog eens zijn eigen invulling aan geeft. Juist in een periode waar niet alleen hulp van belang is maar ook behoud van eigenwaarde. Juist dan blijft het van belang zoveel mogelijk de regie te behouden. Een taak voor beide partijen, inclusief naasten.

VISIE: DE KLANT IS LEIDEND

DE REGIE IN EIGEN HANDEN

SAMEN EEN WEG ZOEKEN

DIENSTVERLENING

Verzorging

ADL ofwel algemene dagelijkse hulp bij de dagelijkse verzorging als, wassen, kleding, medicatie aanreiken en eenvoudige wondverzorging.

Verpleging.

Specifieke verzorging als beademing, morfine pompen etc.

Begeleiding

Begeleiding met als hoofddoel u te begeleiden in dagelijkse activiteiten en bezigheden cq hobby’s. Uiteraard met een luisterend oor.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk. Opleiding bijscholing eveneens. Het is van belang dat een medewerker bevoegd en bekwaam is om die handelingen uit te voeren die bij u nodig zijn. Er wordt daarom gekeken wat nodig is in uw situatie.