ZORG

VERNIEUWEND

DE NIEUWE LANGDURIGE ZORG IMPLEMENTATIE


INSPELEN OP DE ZORG- VRAAG IN THUISSITUATIE


SAMEN WERKING MET U DE KLANT

ZORGT

Deze website is gemaakt met Serif WebPlus.

 Door: Stichting Complexe Zorg Phoenix. ©2015-2016

ZORGMANAGER/VESTIGINGSMANAGER

Phoenix Zorgt heeft haar werkgebied in de regio’s Utrecht en ‘t Gooi.Om mee te werken in onze teams zijn we op zoek naar een “parttime” zorgmanager/vestigingsmanager.

Ervaring als verpleegkundige  die streeft naar een optimale zorg voor de klant en toch daarnaast wel professioneel kan blijven. Je staat indien nodig zowel aan het bed van de klant als dat je mede de planning verzorgt. Ook heb je verantwoording voor het team dat je aanstuurt Je rapporteert aan de bestuurder.

Je bewaakt de naleving van de kwaliteit in de praktijk, maar bent ook betrokken bij het actueel houden van alle procedures van het HKZ en aanname personeel.


Je zoekt samen met de klant naar een waarborging van de privacy en stimulerend werken om de klant  meer levensinhoud en levensvreugde te geven.

Je bent verantwoordelijk alle noodzakelijke handelingen in het verpleegkundig proces van begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische werkzaamheden tot intake en eindevaluatie.


Je werkt daarbij samen met collega’s. Je zorgt voor korte lijnen naar de huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.


Wij vragen:

Doel en klantgericht, effectief.

Wij bieden.

Een afwisselende baan die de mogelijkheid biedt om op goede wijze zorg te verlenen en waar teamwork en menselijkheid voorop staat. Mogelijkheid via dienstverband of ZZPer.

Interesse?

Als je meer wilt weten over deze functie mail dan naar zorg@phoenixzorgt.nl

WE BIEDEN:

Kwaliteit is belangrijk zowel in de praktijk aan het bed, alsook dat het zorgdossier op orde is.

Phoenix Zorgt levert zorg vanuit kleine teams van verpleegkundigen en ziekenverzorgenden, helpende(n) en huishoudelijk medewerkers. Wij streven naar (kwaliteit en menselijkheid) de beste zorg en werken daarom alleen met goed opgeleide professionals met de juiste aandacht voor de klant. Phoenix Zorgt zoekt daarnaast de samenwerking met de lokale huisartsen en specialisten voor een optimale samenwerking en afstemming.

De medewerkers zijn mede verantwoordelijk voor de zorgverlening, het netwerk met andere zorgverleners en de resultaten van het team.


Dit wordt vanuit Phoenix Zorgt op verschillende manieren ondersteund:

Phoenix Zorgt richt zich  met name op het benutten van de mogelijkheden in de directe omgeving van de cliënt. Het (hervinden)van de kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt is

daarbij het belangrijkste uitgangspunt.


Thuiszorg zoals zorg hoort te zijn!